6 veckor med Dante

Så sjukt att det redan gått 6 veckor sen Dante föddes. Känns som att han varit här hela livet samtidigt som att han nyss kom till oss. Allt går så jäkla fort med hans utveckling. Han kan nästan hålla upp huvudet helt och hållet på egen hand och börjar skratta lite lätt ofta och är mer med än tidigare. Han undersöker omgivningen liksom. Så mysigt!

Med tanke på att 6 veckor gått så har snart halva min ledighet också gått. Känns helt okej att vara hemma 7 veckor till innan det är dags att vara tillbaka på jobbet!

Eftersom att jag fick borrelia och inte riktigt ville gå ner och träna dom första dagarna med lillen så blev det ganska exakt 4 veckor som jag inte tränade alls. Det var också lägligt nog denna period som jag tappade aptiten på så jag gick ner till 88.5 kg. Men nu jävlar är jag igång på riktigt med både mat och träning. Tvingar i mig närmare 3000-3500 kcal per dag och tränar när jag hinner. Blir det inget pass någon dag så är jag lugn med det. Eftersom att jag varvar mellan överkropp och underkropp så är det aldrig några problem att veta vad jag borde köra. Skulle jag dela upp det mer så blir det lätt svårt att få in allt man vill.

Nu ska vi ge oss ut på en morgonprommis och sen tänkte jag kika på om det blev något av det jag filmade häromdagen. Tänkte försöka filma mer vloggar utan att känna att jag alltid måste göra något speciellt. Roligare att få in rutin på det.

Peeeace! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *