Gymnastix

Fredagen är äntligen här! Av någon anledning är veckorna riktigt tunga den här vintern. Inte alls lika lätt att gå upp tidigt som jag ofta har tyckt att det varit tidigare. Därför är helgerna så extremt efterlängtade. Sen vill man ju vara med Angelica 24/7 och på vardagarna hinner man inte mer än att möjligtvis träna och sen käka framför TV:n innan det är läggdags så det är inte tillräckligt. Har lite svårt att förstå hur man någonsin ska kunna hantera att vara ifrån varandra. Det är en riktig pain in the ass att bara vara på jobbet. Tur att telefoner finns, annars hade man haft det tufft asså.

Träning

Igår blev det gym direkt efter jobbet med Polle och det var boobies på schemat. Jag går väldigt upp och ner i min bänk då jag oftast pass efter pass är svagare än någonsin och sen följer jag upp det med ett PB av något slag. Helt sjukt. Fattar verkligen inte vad det beror på. Polle däremot levererar varje pass och igår var inget undantag. 190 jävla kilon fick han upp i bänkpress vilket jag skulle gissa på är näst intill omöjligt för min del. 180 hade varit gött att en dag ta mig till men det är ett par år bort. Den övningen ökar inte många kilon per år för min del.

Vi körde även lite handstående igen vilket var riktigt länge sen. Har sån extrem träningsvärk i skuldrorna/nacken idag och det kommer garanterat från det. Men har rullat lite på min triggerpunktsboll så det har redan blivit lite bättre. Ska verkligen försöka rulla så ofta jag bara kan så jag kan mjuka upp min stela kropp. Börjar äntligen tycka att det känns rätt gött att stretcha och rulla igen, första perioden är riktigt hemsk att ta sig igenom. Gör verkligen ont i hela kroppen.

Avslutningsvis så blev det sushi i sängen med Angelica framför dokumentären om Diana. Sjukt spännande och intressant, har ingen koll överhuvudtaget på henne sen innan.

Peeeeace! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *