Han börjar få tänder!

Så kul, igår när vi tog vårt dagliga kvällsbad för lille Dante så märkte vi två små små tänder som har brytit igenom tandköttet och som var riktigt vassa och fina. Så gulligt. Försökte få bild på dom men det gick sådär. Han var inte fan av att man höll upp munnen samtidigt som man försökte ta en bild. Får försöka igen nästa gång han sover på ryggen.

Inatt blev Dante tyvärr förkyld så han har varit väldigt snorig och haft problem med att amma då han inte kan andas samtidigt men nu börjar det tack och lov ge med sig tror jag. Påväg åt rätt håll åtminstone. Jag åkte hem tidigare från jobbet för jag klarar inte av att vara på distans då när han inte mår bra. Hur ska man klara av att kunna slappna av? Man är ju nojjig 24/7 över allt och lite till. Men jag antar att han behöver ha varit sjuk ett par gånger innan man inser att det faktiskt inte är någon fara. Förhoppningsvis!

Redan onsdag så nu börjar slutracet inför lördagens dop. Det är fan riktigt mycket att fixa men Angelica har redan fixat så sjukt mycket under tiden jag varit på jobbet. Hon är så duktig som både tar hand om Dante och råddar med allt samtidigt. Hade inte blivit bra alls om det hade varit ombytta roller kan jag lova. Men nästan klara nu, imorgon ska det handlas och sen börja lagas mat så det står härliga till och sen är allt klart! När allt är över och vi har flyttat in i nya lägenheten kan jag nästan lova att någon av oss kommer bli sjuka rejält av all stress senaste tiden. Menmen, bara hålla ut, snart är vi i mål!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *