Hell week(end)

Lördagsmorgonen bjöd på underhållning i form av en uppvärmningspromenad där jag, Angelica och Polle traskade över till Oscar som bygger sig ett fint hus i närheten av dit vi flyttat. Det är så sjukt att man inte ens behöver ha jacka på sig och det är Januari. Vi gick i tjocktröja utan några som helst konstigheter. Nu var det iofs lite varmare i lördags men ändå. Så skönt!

När vi kände oss varma var det dags för dagens första pass – intervaller! Två sprintar från starten av vår monsterbacke och hela vägen upp till en vändplan. Det är lätt 200m dit och de sprintarna var det vidrigaste. Backen är uppdelad i en riktigt brant del på kanske 60-100m och sen resterande 100+ med lite mindre lutning. Så när dom två sprintarna var klara så körde vi 10 st till i den branta delen. Kort sammanfattning är att det sög. Stenhårt.

Efter lite stretch, mat och Sveriges Mästerkock laddade vi om och drog till gymmet. Vi tryckte i oss en skopa var av Aldrig Vilas nya PWO Complete och en skopa Nova och sen blev det åka av. Vi mötte upp Pontus på gymmet och sen stod vi och dividerade om vi skulle köra Axlar eller Armar och kom inte fram till något bra så vi beslöt oss för att köra både och så med en drös av superset och dropset hade vi sen sån jävla pump så jag knappt kunde dricka vatten. Helt jävla fantastisk känsla. Var så länge sen det blev sån sjuk pump. Det blir en helt annan grej om man går på pump direkt istället för att inleda tungt. Jag tycker det är jävligt skönt att börja tungt men jag får oftast inte i närheten av samma kontakt i resten av passet då.

Sen avslutades kvällen hemma hos Pontus med grillning och film. Helt perfekt lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *