Hemmagym och blöjolycka

Senaste veckorna har jag lusläst blocket och alla möjliga hemsidor för att hitta lite saker till mitt hemmagym och då framförallt en skivstång och lite vikter. Dom intressanta och vettiga annonserna har givetvis försvunnit innan jag hunnit blinka men till slut fick jag tag i det genom en vän som jobbar på gorilla sports som kunde fixa bra pris på en finfin skivstång. Så nu kan jag äntligen få till ordentlig träning på hemmafronten, perfekt nu med lillen och allt.

Så nyss var jag nere i friggan där jag lastat in allt och körde ett snabbt bröstpass medans Dante och Angelica sov. Så skönt! Jag hade aldrig klarat av att åka iväg till gymmet nu och det är just därför jag fixade lite saker hem. Saknas bara lyftarplattform, men den ska byggas inom kort. Kommer fylla på stashet med lite medicinbollar, boxar och allt man kan tänkas behöva så kommer jag aldrig behöva sätta min fot på ett gym igen under sommaren när man är hemma.

Dagens happening var utan tvekan när vi låg och tittade på film och det helt plötsligt börjar rinna på min mage. Dantes blöja funkade sådär kan man väl säga. Tack och lov var det inte från de bakre regionerna!

Imorgon ska vi förbi sjukan igen för att göra hörseltest och sen förhoppningsvis även få klart att jag är Dantes pappa även på papper. Så puckat att det inte sker automatiskt om man inte är gifta.

Sleep tight! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *