Jag ser det snöar

Äntligen lite snö som kan liva upp den tråkiga gråa mörka världen vi levt i på senaste. Enligt vädret ser det ut att vara minus ett tag till så nu kanske det håller i sig lite längre än några timmar. So far so good!

Har invigt vår snöskyffel och skottat första snön nu på vår alldeles egna tomt. En insikt som slog mig under den perioden var att det är riktigt irriterande att skotta på grus. Måste asfaltera/lägga sten innan nästa vinter. Visserligen har ju inte snöfallen varit jätteofta direkt men gruset ska bort ändå. Drömmen att ha en uppfart där man kan kasta basketboll ska uppfyllas. Jag och Angelica har tävlat mot varandra i sån där ”kasta så många bollar i korgen som du kan under en minut” några gånger och tyvärr är ställningen inte till min fördel så vi måste ha möjlighet att kunna ställa det tillrätta hemma istället 😀

Har fan käkat bra den här veckan. Känns som om jag kommit in i nya rutinerna snabbt. Någonting jag skulle kunna ändra på dock är att jag äter extremt mycket kött. Jag äter köttfärs och ris 4.9/5 dagar på jobbet ungefär och det blir alltså över ett kilo köttfärs i veckan. Sen äter vi oftast kött på helgen och totalt blir det fan många kilon. Kroppen mår inte jättebra av kött har man ju märkt när man nästan vaknar bakis för att man käkat kött kvällen innan. Ska försöka byta ut åtminstone 2-3 lådor till kyckling/lax/tonfisk eller något istället så min stackars mage får vila lite.

Hur härligt är inte det här? Våra underbara promenader blir ännu bättre när man har den här omgivningen. Fortfarande så sjukt att vi bor såhär. Ingen mer lägenhet att sitta fast i. Det är planerat att fixa till vägarna härute men det är ett par år bort så man får se till att synas och vara beredd på att bilarna kan komma i full rulle. Gångvägar hade inte suttit fel. Speciellt inte till barnvagnspromenaderna i sommar. Som vi inte längtar ett dugg till.. eller?

2 thoughts on “Jag ser det snöar

    1. Verkar som om mitt svar inte skickades konstigt nog! 🙁 Ja det är så fint med snön, synd att den ska smälta bort nu direkt. Hade gärna haft kvar det ett par veckor till. Trots att det är så lätt så blir det ändå så tungt ändå 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *