Matrutiner är svårt på helgen

Fan att man alltid ska komma av sina matrutiner när det är helg. Jag är verkligen en rutinmänniska när det kommer till mat och det är nog det som jag har som en stor fördel när det kommer till att dieta. Men det slår tyvärr tillbaka åt andra hållet på helgen när jag kommer av mina rutiner lite. Då blir det att jag äter när jag orkar och tar vad som finns bara och det resulterar alltid i att jag äter för lite mat. Nu har jag dessutom fått något problem med vad jag misstänker är bröd. Får så jävla ont i magen när jag ätit det. Men jag är inte helt hundra på om det är just brödet. Hört lite att det kan vara fruktan som finns i vissa brödsorter bland annat men jag behöver undersöka det lite mer för att förstå om det är just det som triggar det. I helgen blev det en hel del bröd och även om det var i nyttigt format så gick det inte bra. Ska hålla mig till att äta cleant även på helgerna och lassa på mer av bra kolhydratskällor då. Försöker alltid få i mig mer kolhydrater på helgen nämligen.

I lördags hämtade vi ut lite fina barnsaker som vi beställde från lekmer.se som hade en fin rea häromveckan. Det blev ett babyskydd, bärsele och lillens första leksak. Tiden går ju tyvärr på tok för sakta men jag räknar ner dagarna tills vi får träffa honom. Our little boy <3

Söndagen försvann snabbare än snabbast, men lyckades få till ett redigt monsterbenpass. Ursprungsplanen var att försöka filma lite men det blev lite ändringar för att hinna med att åka iväg till papi och fortsätta med ritningarna till utbyggnaden. Helt sjukt vad information kommunen ska ha in för en så simpel sak. Man blir helt slut bara man tänker på det. Men snart är vi i mål!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *