Morgonpass is the shit

Jävlar va gött att vara igång med morgonträningen på riktigt. Jag skaffade precis kort på Gymmet Sthlm igen och därmed åker jag med Polle på morgonen och kör tillsammans med honom. Det ger mig framförallt bättre pass då vi är masters på att pusha varandra. Gör jag 10 reps så gör han 11 settet efter och då måste ju jag givetvis klämma dit 12 sen. Sen är det också jävligt kul att köra tillsammans igen och sist men inte minst så kommer jag till jobbet pisstidigt också vilket innebär att jag kan komma hem tidigare till min älskade familj. Fortfarande så svårt att förstå att man har en egen familj och en liten kotte att ta hand om. Life is good!

Ni ser ju direkt vilken favoritmössan är!

Imorse blev det axlar och mage och då jag är lite av en mes när det kommer till axelträningen så fick Polle leda vägen. Det blev tungt och pumpigt vilket garanterat kommer kännas imorgon. Tror att mina axlar som mest fått smaka på lite lätta militärpressar och några set utsida lyft senaste månaderna så dom fick ett brutalt uppvaknande nu. Avslutningsvis blev det några set mage och där har jag verkligen börjat hitta mitt flow senaste tiden. Det tar riktigt bra och jag börjar känna mig starkare i magen så det ska bli spännande att se hur den kan utvecklas om jag fortsätter med det här.

Ps. 20 dagar kvar tills vi flyttar! Ahmagaaad <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *