The blog is back in town!

I våras någon gång tänkte jag att det är dags att kicka igång bloggen igen och börja skriva av mig men det gick ungefär lika bra som när man säger att ”ikväll ska jag lägga mig i tid”. Det blev inte alls så med andra ord. Nu är jag nöjd med nya utseendet på sidan och extremt sugen på att hitta tillbaka till det flowet i skrivandet som jag en gång hade så vi gör ett nytt försök! I like that shit!

Vad som hänt sedan jag sist skrev är omöjligt att skriva ihop så det tänker jag inte ens försöka göra. Men om jag ska nämna tre stora saker så är det följande:

1 – Angelica och jag flyttade ihop

2 – Angelica och jag köpte ett eget hus

3 – Angelica och jag har köpt en egen bil

Listan kan göras lång men vi håller oss där nu så fyller jag på när det passar. Jag har många tankar och idéer med bloggen och vad jag vill göra men kan inte riktigt droppa allt nu tyvärr. En dag i taget!

Träning

Eftersom att träning är och förmodligen alltid kommer vara en stor del av mitt liv så kommer givetvis mycket att handla om det. Jag har en ide om att jag för enkelhetens skull ska försöka att lägga en rubrik över den delen så att dom som totalt avskyr när jag skriver om det kan scrolla förbi. Eller att man bara kan ha lite struktur över vad jag skriver, speciellt dom dagarna jag bara spyr ut ord. Har ju en rätt grov tendens till det beteendet. Wellwell, försöka går ju alltid. Men blir inte något träningsinlägg idag. Nu ska bloggen bara igång.

Sist men inte minst, hittar ni något som ser fel ut eller om ni har förslag på vad jag kan lägga till på hemsidan så får ni gärna kommentera det. Man blir blind när man sitter och programmerar och flyttar pixlar hit och dit så man missar säkert något. Kommer med största sannolikhet bli små tweaks här och där framöver så var inte rädda för att säga till om det är något som ni stör er på. Jag fullkomligen avskyr hemsidor som inte ser bra ut och/eller funkar bra så min sida får absolut inte hamna i ett sånt fack.

Dagens tanke:

Varför är hjärnan så sämst ibland? Om jag tänker för mig själv att nu väntar jag med att öppna Noccon tills att jag kliver av på Gullmarsplan. Sen kommer någon annan tanke och totalt tar över min uppmärksamhet i några sekunder. Varför tittar jag då sen ner i min hand och ser en öppnad burk? Hur svårt ska det vara?

Tjingeling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *