Utkast som aldrig når fram

I´ve done it again! Med typ fyra utkast som aldrig publicerats så har gången sen sist jag skrev bara blivit längre och längre. Menmen, en minst sagt stressig period i våra liv just nu med husförsäljning, husköp, dop, jobb, barn och allt som det innebär så det får bli så ibland.

Idag ska vi till BVC med lillkillen och eftersom han växer på så det står härliga till så ska det bli oerhört spännande att se vad han väger och hur lång han är. Han är ändå 4 månader på söndag så han börjar bli riktigt stor nu. Vi har kommit in i så bra rutiner nu med honom. Vi börjar alltid med att ge honom ett bad efter att vi själva ätit middag. Han älskar verkligen det och skrattar och sparkar och plaskar så det står härliga till. Sen blir det pyjamas och nedvarvning i sängen. Just nu är han inne i en väldigt mammig period och han ska gärna både vakna och somna med tutten i munnen om han fick bestämma men det försöker vi vänja bort. Han får flaska på kvällen innan vi ska sova för att sova lite djupare och längre och han tar änsålänge både flaska och tutte utan problem. Vi har dock behövt prova ett antal olika flaskor då han gett upp och just nu är det Medela som är den enda flaskan(själva sugnappen är från Medela) som funkar. Twistshake och Herobility tvärvägrar han så dom får komma tillbaka när han blir lite äldre så får vi se om det funkar bättre då.

Nu ska det jobbas! <3

2 thoughts on “Utkast som aldrig når fram

  1. Ja det är mycket i vissa tider av livet. Härligt att läsa och se de fina bilderna som du visar. De små liven växer verkligen så det knakar. Dante är en underbar liten kille och har underbara föräldrar! Behövs snart inga andra vikter för att träna muskler när man har de levande vikterna. Ha det fortsatt bra!

    1. Det går verkligen för snabbt framåt, man hinner ju inte med, speciellt inte när man jobbar hela dagarna. Han börjar bli riktigt tung nu också så man känner verkligen av i musklerna efter att man bärt runt han ett tag 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *