Venom

Igår ringde klockan 04:17 och ganska exakt 13 minuter senare klev jag in i Polles bil för att bege mig mot Gymmet för ett morgonpass. Lite träningsvärk sen måndagens ryggpass satt kvar men det var skitsamma, på’t igen bah! Det blev en jäkla massa övningar och superset som avslutades med några tunga mark. Marklyft tycker jag är en övning som väldigt lätt förstör ett helt pass om jag inleder med det. Får liksom ingen kontakt om jag har börjat med den så ska jag köra ett pass där jag jagar kontakt så får den hamna på slutet. Efter det blev det lite snabb posering i poseringshörnan innan han droppade av mig på jobbet.

Efter jobbet vankades bio med boysen! Nya Venom hade förhandsvisning och den var riktigt fet. Marvel vet hur filmer ska göras och även om den här inte riktigt var samma stuk som exempelvis Thor eller Avengers så var den ändå asbra. Man märkte dock att den här filmen mer var ett intro inför kommande filmer för att bygga upp en backstory så nu är jag svintaggad på fortsättningen!

Barebells, Nocco och snackbroes bjöd på godheter under bion. Jordgubbsglassen är och förblir favoriten!

Riktigt drygt att vara ifrån Angelica och Dante hela dagen igår. Man vill ju helst vara med dom dygnet runt men ibland blir det såhär, då får man kompensera i efterhand. Dom sov som stockar när jag kom hem så jag fick krypa ner under ett varmt täcke och sova redan halv nio. Vaknade duktigt pigg idag kan jag lova!

Sist men inte minst – såna där ”dra-på-blöjor”, hur kan man säga att det är smidigare? Aldrig varit med om maken till sämre skit. Man får ju vända och vrida för att få upp dom hela vägen och får man inte upp dom så håller dom inte tätt om man säger så. Nej fyfan, tacka vet jag the real deal som man kan knäppa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *