1000 reps arm workout

Damn son! 1000 reps armar blev en fin inledning på dagen men just nu kan jag fan inte ens justera min polo så den sitter helt fel. Totally worth it though!

Av en slump trillade jag in på T-Nations 1000 Reps Arm Workout för några månader sen när jag scrollade runt bland deras artiklar. Tycker att man kan hitta många godbitar på den sidan och har testat en jävla massa övningar och monsterpass därifrån genom åren. Hur som helst, jag fastnade direkt för passet och beslöt mig för att köra det och blev helt kär. Pump är som bekant helt klart det bästa som finns när det kommer till träning. Igårkväll föreslog jag till Polle att vi kör det igen och han är inte den som bangar på en sån grej.

Idén är att man kör 5 set med 20 reps fördelat på 10 övningar. 5 för biceps, 5 för triceps och detta blir alltså sammanlagt 1000 reps. Pumpen kommer i princip direkt och idag satt den kvar någonstans framåt sista övningen där den pös ut och man egentligen bara körde igenom rörelsen utan att känna något speciellt. Ska bli spännande att se hur man mår imorgon? med tanke på den träningsvärken jag har precis överallt så gissar jag på att det blir vila/stretch imorgon asså

Nu stannar tvärbanan vilken sekund som helst så dags att börja knacka kod!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *