3D-ultraljud

Vaknade upp innan klockan idag och kände mig fan pigg. Det händer inte ofta nuförtiden, speciellt inte när jag kommer i säng lite senare än vanligt. Bara att ta tillvara på det och påbörja dagen. Det blir en dag hemifrån idag vilket innebär att jag kan börja jobba redan klockan 06:00 vilket är awesome när man vill hinna med lite annat sen också.

Igår var vi på 3D-ultraljud och fick se vår älskade lilla människa. Vi hade läst så mycket olika saker om ett sånt ultraljud och vi var inställda på att vi inte skulle få några bra bilder men att vi åtminstone skulle få se att allt går bra därinne i magen. Jag vet inte hur man ska klara sig ifrån att bara göra ultraljud typ en gång som vissa verkar göra. Usch. Får panik av att inte veta att han mår bra därinne. Men tillbaka till 3D-ultraljudet. Vi hade rejäl tur och fick se lillen direkt utan några som helst försök att få han att lägga sig annorlunda eller liknande. Helt sjukt men det är vi så tacksamma för. Ser Angelica så hårt i honom. Ska försöka rota fram till bilder på oss båda som barn och se vems drag han ärver vad ifrån. Så sjukt när man tänker efter. En människa från oss två. Har lite svårt att greppa det ibland.

Idag blir det förutom jobb en sväng till gymmet och därefter tillbaka till datorn. Jag önskar så hårt att jag kunde dela med mig av vad jag jobbar på men jag vågar inte det riktigt än. Men om allt går som det ska så kommer ni bli delaktiga i en snar framtid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *