Aldrig fel med buffé

Det var med en skön känsla i kroppen som vi slog oss ner på en sushibuffé tidigare idag för att fylla depåerna inför dagens agenda – julklappsshopping! Den känslan övergick snabbt till en lätt stress när vi insåg att vi åkt till andra sidan stan och glömt bort att vi skulle iväg på glöggfika med min släkt. Man vill gärna ha gott om tid på buffé men vi hann äta oss mäta och det är väl huvudsaken. Vi åt på ett ställe som heter ZAN by Pong som ligger i kista galleria och det är en sushibuffe där dom har ett band där all sushi åker igenom lokalen och så sitter man och plockar det man vill ha vid sitt bord. Tycker det känns som att det är bra ruljans på maten där och dom är även väldigt schyssta med om man önskar något. Vi ber alltid om den halstrade nigirin och då öser dom på med fat efter fat av dessa. Den här buffén är helt klart den bästa sushibuffen i Stockholm som jag varit på men om något har tips på en bättre så är det bara att kommentera nedan. Får gärna tipsa även om det inte är buffé. Vi har våra favoriter men alltid kul att prova något nytt. We love sushi!

Efter den lunchen var det bara att åka hem och byta om för att åka iväg på nästa matäventyr. Glöggfika med släkten där lussebullar och annat gott konsumerades i överflöd. Har ätit så mycket grädde och socker så det kommer bli bra tryck imorgon på gymmet känns det som.

Nu ska jag varva ner med lite Planet Earth efter några timmar vid datorn. Vill bli sådär skönt trött så man börjar lura sig själv att man bara ska lyssna lite på filmen och sen helt plötsligt så är allt bara helt tyst och tre timmar har gått. Bästa sättet att somna helt klart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *