AW med jobbet

Ahh, äntligen tillräckligt med ork och energi för att ta mig till jobbet. Inte riktigt i balans för att ta mig iväg till gymmet än men imorgon kanske det kan gå, beroende på hur jag mår när jag vaknar.

Jag har precis varit iväg på AW med mitt jobb och det var förjävla trevligt! Bowling och en fet 300g ribeye steak på det. Mums! Bussarna hem kommer tyvärr inte jätteofta vilket innebar att det var nu vid halv nio eller tjugo i elva som jag kunde åka hem och alternativ två kändes inte så lockande tyvärr så Angie here I come! Helt sjukt hur man kan sakna sin andra människa även om man ”bara” varit på jobbet en dag. Man vänjer sig aldrig.

Så fort jag kommer hem blir det straight to bed. Möjligtvis en dusch innan men får se vad man orkar. Nu håller vi alla tummarna för att jag kan ta mig till gymmet en sväng imorgon?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *