Back at the gym

Igår klev jag för första gången in på gymmet igen efter lillens ankomst. Tekniskt sett var jag inne en sväng på Exhale i Göteborg också men där var jag sjukt snabbt och körde bara igenom allt lite snabbt. Det blev liksom inget ordentligt gympass. Men igår så körde jag på ordentligt igen! Jag håller på och utvärderar och tweakar ett upplägg som jag givetvis kommer dela med mig av men änsålänge är det för tidigt att säga något.

Formen har, egentligen av en slump, blivit riktigt bra nu. Jag lyckas alltid ”ramla in” i bra form. Det händer liksom inte när jag försöker. Skrev lite om det igår på Instagram att det beror på stress vilket jag just nu har obefintligt. Men mer om det en annan gång!

Tränar just nu 4-5 dagar i veckan och kör det väldigt mycket på känn. Maten blir vad den blir men försöker oftast landa på drygt 3000-3500 kalorier på en dag beroende på hur aktiv jag varit. Eftersom min lunch ligger på strax under 1000 kalorier så innebär det att min middag behöver bestå av över 2000-2500 kalorier så den är lite halvjobbig ibland men man får äta trots att man är nöjd. Annars försvinner jag bort snabbt

Nu somnar snart lillen här så då blir det upp med baby monitorn och hoppa i poolen. Livet är rätt gött nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *