Biodags

Goood morning! Fick minst sagt en hetsig start på morgonen när jag ungefär 3 minuter innan bussen skulle gå insåg att jag glömt mina glasögon hemma. Vanligtvis hade jag skitit i dom men eftersom att jag ska på bio ikväll så var det bara att springa upp och hämta dom och riskera att missa bussen. Att springa upp för vår backe med en tung väska sög rejält i röven kan jag lova men det var bara att bita ihop och hålla tummarna att jag skulle hinna. Sjukt nog gjorde jag det också. Ibland har man tur!

Filmen ikväll är Avengers: Infinity War och den har jag längtat brutalt efter. Älskar alla Marvel-filmer, dom är så välgjorda hela bunten. Helt underbart.

Ingen bebis som tittat ut än tyvärr så vi fortsätter väntandet. 92.5% av graviditeten har gått nu och imorgon kliver vi in i vecka 38. Blir helt knäpp av att titta på alla bebisklipp och bilder som folk lägger ut. Sjukt det måste kännas när man har en egen liten människa att stå och titta på hela dagarna. Frågan är ju bara hur faan man ska kunna åka och jobba sen? Jag kommer dock tack och lov vara hemma ganska länge, 10-12 veckor ungefär men även det känns lite. Eftersom det kommer semestertider och sånt snart så passar jag på att ta ut föräldradagar även tiden mellan att han föds och semestern för att kunna få vara hemma och ta hand om honom tillsammans med Angelica. Teamwork deluxe mellan oss <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *