Bulk it up

Ny vecka med en ny plan. Det går så jävla långsamt upp så jag känner hellre att jag får råka gå upp för fort än för långsamt nu och därmed bromsa lite framöver om det visar sig att jag blir too fat. 4000 kcal om dagen och träning måndag till fredag i vanlig ordning.

Idag var det Backattack och eftersom att Polle nu börjar 06:00 i Märsta kliver vi in på gymmet närmare 04. Imorse gick det sådär när det plingade till u telefonen fem i fyra och jag på något magiskt sätt lyckats stänga av alarmet. Jag gör det ytterst sällan men när jag gör det så är det för att jag har telefonen bredvid mig. Då klickar jag det i sömnen. Är så löjligt allergisk mot ljud på morgonen så minsta vibration får mig att vakna till direkt vilket är livsfarligt då jag förmodligen inte ens fattar att det är ett alarm som ringer i det läget. Menmen! Jag kastade mig upp och hann iväg i bra tid ändå!

Lyxlunch på jobbet (ris och tonfisk) och det känns så jäkla gött att aptiten är tillbaka någorlunda iaf. Nog för att jag fortfarande kan glömma att äta men när jag väl kommer ihåg så kan jag kötta in en hel del asså?

Nu ska jag strax kliva av bussen och kila hem och tokstäda hela läggan med Angelica. Vi ska få bort lite kartonger som jag plockat fram och sen göra finfint överallt. Happy wednesday peeps! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *