Dante på stan i värmen

Idag var det återbesök hos vår barnmorska för att titta till Angelica så att allt ser bra ut efter förlossningen och där gick allt superbra. Hon vägde typ exakt samma som hon vägde innan graviditeten började sjukt nog. Kvinnokroppen är riktigt häftig kan man ju lugnt påstå.

Eftersom det var första återbesöket hos barnmorskan, som vi har/hade på Mama Mia på söder, så var det även Dantes första riktigt vända på stan. Vi kom dit ganska exakt när vi hade tid så jag släppte av Angelica och åkte för att parkera bilen och påvägen mot Mama Mia så lyckas man självklart tajma in något riktigt praktfyllo som sjunger opera och skriker och vinglar fram precis bredvid barnvagnen där Dante sover. Kommer man någonsin hantera det där chill är frågan? Tack och lov vek han av ganska snabbt men jag kände bara att det skulle vara så typiskt om han ska gå fram och börja pilla som lite för många främlingar verkar tycka är helt okej.

Efter besöket blev det vappis där Angelica lyckades tajma in den här fina bilden. Han har varit så glad idag och gett oss fina leenden och roliga ljud. Älskade lilla människa <3

Nu är vi nyss hemkomna och jag ska ta mig ner till friggan och köra lite överkropp innan vi ska sätta oss framför TV:n och äta mackor och yoghurt. Älskar att äta frukostmat till middag. Behöver dock äta rätt duktigt mycket för att komma upp till mina kalorikrav men det är inga problem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *