Dantes nattsömn

Vilka nätter! Dante, som vanligtvis sover typ 2-3 timmar i stöten, har nu två nätter i rad sovit på riktigt bra. Igår sov han från 01 till 05:30 och där vid 01 ville han bara tutta lite snabbt. Undrar om det fortsätter åt det här hållet eller om han snart går åt andra hållet istället. Återstår att se!

Vi har gett honom ersättning på kvällarna innan han ska sova och det sover han helt klart djupare på. Man har ju hört om dom barnen som sover 12 timmar i sträck typ och såklart även dom som sover raka motsatsen så det ska bli spännande att se hur Dante blir. Håll tummarna för tolvan gott folk!

Nu ska vi spendera dagen vid poolen och njuta i solen med nån bra podd eller bok. Sjukt länge sen man låg och gassade såhär. Dante ligger inomhus och sover där det är lite svalare. Kommer ihåg hur vi tänkte att vi skulle utomlands med Dante nu under sensommaren/hösten men nu när det faktiskt är riktigt varmt så känns det helt otänkbart att åka till ert ställe där det är ännu varmare och svårare att få Dante sval. Han får bli lite äldre först innan vi sticker iväg till solen. Bara morgonpromenaden här är jobbig ibland när solen tycks vara precis överallt och man vill inte ha något skynke för hela tiden. Måste köpa ett sånt där litet paraply som går att rikta så man skyddar honom bättre. Jäkla sol asså!

Nu ska jag doppa mig! Tjingeling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *