Det där med tajming

För typ tre månader sen så sa jag på skämt ”när jag börjar jobba så kommer jag vara sjuk första dagen” och sjukt nog står jag här nu, på sista dagen innan det är dags att börja jobba igen och är sjukt seg med en ond hals. Så störande. Tänkte passa på att träna idag men den idén får jag nog överge så jag inte totalt kroknar

Sista dagen som pappaledig har startat med en sväng till Leos för att låta den lilla ligisten springa av sig lite och nu sover han som en kung i sovrummet. Vi har börjat hoppa över flaskan vid lunch nu eftersom att han ändå inte får den på föris och det funkar bra. Det tar ju någon minut extra att få han att somna nu men det är det värt.

Han brukar oftast sova i drygt två timmar så nu blir det lunch och lite kodning eller en kraschlandning i soffan innan det är dags att hitta på något kul för Dante på eftermiddagen. Insåg precis också att jag måste köpa busskort nu igen. Det är en skön utgift man klarat sig utan nu i några månader ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *