Full fokus

Jag skrev igår om att vi nyligen köpt hus och just nu har vi bott där i strax över en månad. Det är enbart positiva saker som tillkommit av den flytten men en sak som man verkligen måste komma ihåg är att bussarna numera endast går ungefär var 40:e minut på dom tiderna jag åker till jobbet. Det innebär att jag inte längre kan gå ner när jag känner för det och ta första bästa buss vilket ibland kan göra det lite stressigt för tidsoptimismen inom mig. Det brukar i regel innebära att jag glömmer något. Och idag var inget undantag. Shakers, pulver och handduk är okej att glömma för det går alltid bra ändå men man vill fan gärna ha nya kalsonger efter passet asså. Det fick jag stå över idag. Härligt med ben på schemat, jag svettas ju inte ett dugg då.

Träning

Älskar känslan när man är påväg till gymmet med en fet låt i lurarna, man dricker upp den sista skvätten av noccon, stegen blir lite snabbare och rytmiska och man glider liksom in i låten och bara känner rysningarna komma. Man får sån eufori och blir fruktansvärt glad och det känns som att det inte finns någonting som kan gå fel. Huah! Helt fantastiskt! Kan någon annan känna igen sig i detta?

Idag var det precis sådär när jag gick ut från kontoret för att försöka pumpa in en massa blod i benen på gymmet. Resultatet blev dessutom exakt vad jag förväntade mig. Det jag körde var följande:

  • knäböj 5 set, stegrade upp till en tung femma sen droppade ner och körde 3 set med 8 reps
  • Smala knäböj i smithen 4×12 reps. Full fokus på pump
  • Liggande lårcurl 4 set med ett drop på slutet
  • Leg extensions 4 set med ett drop på slutet
  • Vader och mage några set var

Behövs inte så mycket mer för att slakta mina ben just nu. Om det är någonting jag lärt mig under dom åren jag tränat så är det att kvalité alltid övervinner kvantitet. Jag har börjat fokusera mer på squeeze och att köra ordentligt än att slaffsa mig igenom set efter set. Jag har lärt mig att känna av när jag kan gasa på lite extra och när jag måste känna mig nöjd. Jag ger alltid hundra men det är skillnad på att köra hårt och på att springa in i väggen. Det har jag gjort alldeles för många gånger förut.

Nu ska jag snart hoppa av bussen här och handla lite pasta med skinksås! Sen ska det knackas kod hela kvällen lång

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *