Grillar utan glöd

Angelica föreslog att vi skulle grilla igår och jag blev så sjukt sugen på det då och längtade tills jag skulle få tända den där fina kolen och invänta den där perfekta glöden. Väl hemma letar jag upp kolpåsen som såklart har typ nada kvar. Jävla skit. Men det kanske går ändå tänker jag. It did not.. Fick nöja mig med stekpannan till slut men det är fan inte fy skam det heller. Att kyckling kan bli så gott!

Mat är livet. Och det här äter jag även fast jag dietar. Jag räknar in det och det som är oklart highballar jag innehållet på. Är så fruktansvärt sämst på att få i mig tillräckligt med mat ändå så jag hamnar ändå på underskott. Jag käkar runt 2400-2600kcal varje vardag och äter fritt från fredagkväll till söndag. Med fritt menar jag inte som en all-in-cheatday utan jag äter det jag är sugen på. Försöker få i mig mycket kolhydrater och mycket kalorier men det är som sagt sjukt svårt. Slutar ändå alltid med att jag ligger på underskott.

PS – idag kliver vi in i vecka 36!!! Hur sjukt är inte det? 246 av 280 dagar har gått och det går så sjukt snabbt. Nu lär det väl sakta ner drastiskt dom sista veckorna men håller tummarna att tiden fortsätter flyga framåt så vi kan få se vår lilla fis❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *