Here we go again

Hör och häpna! Igår fick jag fart på både kamera och dator och har kommit kanske halvvägs i redigerandet av min första videoblogg sedan sist. Jag har som jag säkert sagt förr (och säger i vloggen) filmat ett antal gånger men det blir liksom aldrig bra men nu är det fan okej asså. Tillräckligt okej för att publicera den iaf!

Håller tummarna att den blir klar idag eller imorgon så länkar jag givetvis in den här sen också. Boom!

Förutom att den är på gång så är även våren och sommaren äntligen på ingång på riktigt. Jag och Angelica njöt av en riktigt fin pasta med tomatsås/basilika i solen igår och jag satt ute utan tröja och det var inte en enda tillstymmelse till kyla. Nu har vi det väldigt vindskyddat på vår tomt så det är riktigt najs så det hade förmodligen inte gått någon annanstans men ändå. Fantastiskt att det är på väg

Nedräkningen är nu också brutal inför ankomsten av vår lilla kille. Tiden går fortfarande relativt snabbt men ju närmre man kommer desto mer bränner den där kärleken i bröstet och jag kan bli helt tagen bara jag ser en liten bebis. Helt sjukt vad känslosam man är och jag är helt övertygad om att jag kommer gråta störtflodernas störtflod när han väl är ute. Our little boy❤️

Diet: vad händer dietmässigt då? Jo det går fan rätt bra asså. Jag kör väldigt strikt nu på vardagarna och käkar helt fritt från fredagkväll till söndagkväll och det trivs jag väldigt bra med. Det hade absolut gått snabbare om jag ätit onyttigare kanske en kväll istället för 2-3 men jag skiter i det. Jag njuter av processen och låter det ta tid. Märker stor skillnad på framförallt magen och ryggen där det börjar släppa. Får se hur länge till jag hinner köra för sekunden lillen är ute kan jag lova att det inte blir många tankar på vilken mat jag får i mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *