I made it

Som jag skrev i förra inlägget så var det nära att jag tajmade in sjukdom första veckan på jobbet men nu ser det ut som om jag klarade mig! Började känna lite i halsen och blev sådär seg som man vet bara kan innebära en sak. Men igår var jag nere på gymmet här på jobbet och smällde av några set i bänken bland annat. Körde ett oerhört snabbt pass på bara 25 minuter och det var grymt skönt att inte vara borta 1.5 timme såhär i början. Träning behöver inte ta lång tid för att vara effektiv.

Någonting annat, oerhört viktigt, som hänt den här veckan är releasen av World of Warcraft: Classic. Heeelvete vad jag längtat efter det här. Jag har spelat det här spelet sen 2005, någon månad efter att det kom och jag har bara blivit mer och mer ledsen för varje expansion och den senaste nu gav jag inte ens en chans. Var så less på hur allting bara blev lättare och lättare och spelet i princip kastar allt du behöver på dig utan någon som helst effort. Naej naej naej, jag föredrar lite utmaning och det är precis det som Classic ska återskapa. Det är alltså spelet så som det var 2005. Magiskt!

OBS, 11 min stämmer inte överhuvudtaget, det här är minst 3-4 timmar

Tillbaka till jobbet som jag nu är inne på tredje dagen på så har det gått otroligt mycket över förväntan. Var inställd på att jag skulle vara helt tappad när det kom till koderiet men känns som om jag varit borta någon vecka bara och är i princip igång som vanligt igen. Med undantag för att jag glömt bort vissa småsaker men google är ju en programmerares bästa vän så allt löser sig.

Nu -> Dags att jobba! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *