It’s a boy!

Jag funderade för några dagar sedan när jag skrev det första inlägget om jag skulle ta och avslöja vad som växer i Angelicas fina mage direkt men jag ville ändå vänta tills vi varit på rutinultraljudet så man fick se att allt såg bra ut. Och det gjorde det! I Maj blir vi alltså tre och det är det sjukaste jag någonsin varit med om. En liten pojke ska titta fram och jag kan inte sluta tänka på allt som är framför oss. Hur han kommer krypa runt på våra golv. Rulla runt i sängen. Smacka med sina små läppar och nypa tag runt mitt finger. Att se lillen ta sina första steg. Att höra honom säga mamma till min Angelica. Att få se henne så självsäkert och vant lyfta upp vårt lilla liv som om hon aldrig gjort något annat. Helt sjukt vad ett litet barn kommer berika vårt liv. Barn är verkligen meningen med livet och jag har längtat så fruktansvärt efter det här. Du får växa på dig därinne ett tag till sen får du ta och komma fram så vi får träffa dig <3

Kommer skriva av mig betydligt mycket mer men jag nöjer mig här nu idag, ville bara berätta! Så nu vet ni vad en stor del av bloggandet kommer handla om framöver 😀

Nu räknar vi ner till Maj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *