It´s time!

New year, new me – skriver precis hela världen runt nyår men i realitet så är det nothing new under the sun. Men i den här familjen blev det lite annorlunda när klockan slog över tolv då det faktiskt är detta år som lillen kommer titta fram. I år blir vi föräldrar. Så sjukt häftigt!

Blev lite mindre skriverier här under ledigheten men så fick det bli nu. Blev som vanligt den där ”Jag skriver lite ikväll innan jag lägger mig” och så somnade man framför TV:n så fort man la sig ner. Men nu är det back to business och rutinerna är igång igen. Dessutom är det nu Januari och det innebär att det är dags att skala av lite överflöd. Det var faktiskt riktigt länge sen jag körde en ”diet” men nu har vikten gått upp lite för högt så det är dags igen. Jag har tidigare försökt hålla mig i en någorlunda bra form men nu ville jag testa att pusha upp mig lite extra. Resultatet var framförallt att jag kände mig tung, oatletisk och allmänt stor. Inga sköna egenskaper direkt. Visst, styrkan flög upp den med och jag har nog lagt på mig lite muskler men fan va det inte väger upp det övriga asså. Men nu är det dags, vill ner till 93 ungefär vilket är drygt tio kg.

Anledningen till att jag skriver diet inom citationstecken är för att jag inte gillar det ordet. Diet för mig är förknippat med restriktiva scheman, stress och överdrivet kontrollbeteende som åtminstone jag drabbas av varje gång jag kört på för hårt. Jag har haft rejäla problem med kosten och att ha ätstörning är bara förnamnet under vissa perioder. Never again.

För dom som vill följa med på denna resa så kommer jag dokumentera allt jag gör. Ni kommer kunna klicka på den kategorien (via menyn) som jag skapar i samband med första inlägget så får vi se om det blir ett stort inlägg eller flera små i veckan. Börjar knåpa ihop det direkt så slänger jag upp det när det är klart!

Formen ovan var jävligt bekväm, några veckor så är jag där igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *