Kan man få träna snart?

Det där med att jag skulle skärpa till mig med maten gick sådär kan jag ju meddela. Morgonvikten igår låg på fjuttiga 89kg vilket är typ 1-2kg ifrån tävlingsvikten jag hade senast och det är fan inte bra. Droppen rann över när jag satte på mig mina gråa kostymbyxor och insåg att jag nu behövde ha skärp på dom. Aldrig behövt det innan och dom satt så fruktansvärt pösigt och kasst nu. Nej fyfan nu är det över med det här. Jag ska upp till 93 kg så fort jag bara kan och eftersom att jag kan börja träna imorgon igen (ääääntligen! Borreliakuren klar) så kanske aptiten hittar tillbaka. Oavsett så ska kalorierna ner. Jag skiter i om jag är sugen eller inte

Vi är precis hemkomna från dagens midsommarfirande där Dantisen fick träffa sina släktingar. Här ovanför hänger han med gammelmorfar i sin nya fina sjömansdräkt som vi köpte som 1-månadspresent för idag var det exakt en månad sen det här lilla livet tittade ut. Så sjukt hur fort tiden går. Känns som att det gått typ en vecka

Imorgon tänkte jag visa vad vi pysslat med senaste dagarna och hur ni kan göra likadant om ni vill men nu ska det sovas. Gäller att passa på när lillen sover 😀

<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *