Men hallå träningsvääärk!

Vaknar upp och hoppar ur sängen och blir snudd på golvad av träningsvärken som infunnit sig i mina vader. Helvete vad ont det gjorde och fortfarande gör. Det är verkligen helt sinnes. Om man ska gradera träningsvärken med siffror så är:

  1. Den där lite sköna träningsvärken som kan göra lite ont i vissa lägen men ändå helt okej. Man har kört på bra liksom
  2. Man har lite för ont för att kunna röra sig normalt. Knappt skönt överhuvudtaget
  3. Här är jag nu, det gör ont. Det gör riktigt jävla ont. Kan på riktigt inte sträcka ut benen helt. När man nästan får blodsmak i munnen av smärtan är fan inte najs

På grund av detta har jag sedan jag kom hem rört mig så lite jag bara kan. Angelica hade lagat en riktig dundermiddag bestående av en av mina favoriter som man aldrig tröttnar på – kyckling, potatis och bea! That girl asså. Att hon dessutom överraskade mig med att ha lagat alla mina matlådor för ett par dagar framåt. Alltid godast när hon lagat det också. Håller hårt i henne vill jag lova <3

Kvällen har spenderats framför datorn med en massa kodning och samtidigt tittat på The Heat som är så jäävla bra. Älskar den humorn. Dom två är ju helt magiska tillsammans. Den och The Nice Guys går varma här hemma och jag har svårt att tro att vi någonsin kommer tröttna på dom.

Men nu ska det tyvärr sovas. Imorgon ska jag förbi tandläkaren för första gången på typ 4 år och det ska bli jävligt spännande att höra hur det ser ut. Kan ju vara bra att göra det regelbundet kanske..

Och btw, klev under 100kg häromdagen och vägde in på 99.4. Väldigt mycket vikt i början är vatten så det lär inte fortsätta lika snabbt nu framöver dock. Men det känns jävligt bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *