Morgonmänniska

Hur trött kan man egentligen vara på morgonen? Jag har tidigare varit riktigt pigg på morgonen och utan problem hoppat upp vid fem nästan varje dag för att antingen åka till jobbet eller träna men nu är det fan helt omöjligt. Jag kommer upp men går runt som en Zombie och packar ihop grejerna. Så less! Läste någonstans att man skulle börja ställa klockan olika tider på morgonen. Så att om du somnar typ tio varje dag så ställer du klockan fem minuter tidigare dag till dag tills du hittar ett klockslag som känns lättare att gå upp på. Kroppen sover ju i olika faser och du vill inte vakna i en djup sådan. Det innebär att det skulle kunna vara lättare att gå upp kvart över fem än att gå upp halv fem. Men jag har ännu inte hittat min gyllene wakeuptime tyvärr. Får fortsätta experimentera.

Sömnen kommer onekligen inte bli bättre om några månader men jag ser verkligen inte det som ett problem. Vi kommer garanterat vara så trötta så vi inte vet vart vi ska ta vägen men det är en sån liten skitsak i förhållande till vad vi får. Vi gick in i vecka 25 nu så det är drygt 15 veckor kvar bara. Känns helt sjukt hur nära vi faktiskt är. Maj kommer allt närmare!

Träning

Jag har fortfarande sån extrem träningsvärk i vaderna och det var alltså snart en vecka sen jag körde. Det var tack vare dom härliga FST-7 vadpressarna som jag nu på riktigt går runt och inte kan sträcka ut benet helt. Ser helt normalt ut när jag går. Förväntar mig rediga vadmuskler om det ska fortsätta såhär.

Trots den här värken körde jag ben igår och det gick faktiskt bra ändå. Mycket frontböj och utfall bland annat och sen försökte jag få till hip thrusters då dom bör vara duktigt bra för mina höfter men det gick sådär. Gör så jävla ont och får ingen kontakt så fort jag slänger på minsta vikt. Helt hopplös övning så där lär jag få kika på lite tips N’ trix filmer för att se vad jag behöver göra för att få till det.

Men nu är det äntligen dags att, om några minuter, kliva av bussen och njuta av en fredagskväll där jag ska käka hamburgare med min Angelica och njuta framför någon bra film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *