Sista trimestern, nu kör vi

Hur härligt är det inte att vara påväg hem på en torsdag ändå? Snart helg och fredagar är sällan långsamma så det är fan snudd på helg redan. Speciellt när man har innovationsdag på jobbet imorgon vilket typ innebär att man redan har helg. För dom som är lite fundersamma på vad innovationsdag är så innebär det(hos oss på SBAB) en dag där man får lägga arbetsdagen på att lära sig något utanför sina vanliga arbetsuppgifter. Eftersom vi är programmerare så ska det ju givetvis vara någonting relaterat till det men det finns ju oändligt med saker man kan göra. Antingen fördjupa sig inom något ramverk eller bara testa koda någonting du aldrig gjort innan. Jag tänkte passa på att bygga en simpel app som håller koll på min flextid och se om jag kan få till det på något snyggt och smidigt sätt och använda lite nya saker jag inte använt innan. Ska bli skitkul!

Idag klev vi in i vecka 29 och det är riktigt sjukt egentligen. Vi är alltså inne i sista trimestern på graviditeten och kan snart börja räkna ner ankomsten på två händer. Angelica är nu alltså officiellt höggravid och hon är så fin. Helt fantastiskt att se på magen och hur hon kämpar och sköter allt exemplariskt. Tror inte hon själv förstår hur duktig hon är. En riktig dröm och världens bästa mamma redan innan han tittat ut. Så inspirerande för mig!

Vi brukar ligga och titta och känna på magen på kvällarna och han blir bara mer och mer aktiv och sparkar hårdare och synligare. Det känns helt overkligt när man känner en rullning därinne. Alltså inte en spark utan när han förmodligen drar foten eller ett knä eller vad det är åt något håll. Så sjukt. Men också det häftigaste jag någonsin varit med om. Men nu får det snart ta och bli maj. Orkar inte vänta längre. Den här väntan är verkligen olidlig.

2 thoughts on “Sista trimestern, nu kör vi

  1. Visst är det härligt att känna barnets rörelser. Ni har ju dessutom fått se honom. Själv visste vi inte vad det var eller hur det såg ut, men det kändes som ett under när barnen rörde sig. Sen blir det lite tungt och om man får bäckenuppluckring gör det ont, men det finns bra hjälp att få i dag. Njut av dagarna som kommer och jag hoppas ni fått klartecken och kan börja bygga snart. Visserligen ska det bli ruskigt kallt nästa vecka, men sen kan våren få komma så ni kommer igång. Kramar från gammelfarmor!

    1. Ja usch, vi har klarat oss bra änsålänge men man märker att det går snabbt nu. Rätt var det är så kanske hon har jätteont istället.

      Jag börjar tro att dom glömt bort oss på kommunen men vi får väl hålla tummarna att det kommer något den här veckan. Vore skönt om man kunde börja riva och hålla på direkt när det gått över nollan igen.

      Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *