Sleepyhead

Jävlar va fort tiden går asså. Redan en vecka sen jag skrev här och man kan väl enklast säga att det varit ett par hektiska dagar. Är äntligen igång igen på gymmet och, peppar peppar, det har inte slagit tillbaka än. Nu får det gärna fortsätta så tycker jag.

Vi kliver in i vecka 33 idag och eftersom att vi både fick låna ett babynest av min farmor och sen vann ett babynest från sleepyhead så är vi i princip helt klara med allt vi behöver inför hans ankomst. Kan inte ens förklara den längtan man känner nu. Helt obeskrivlig.

Nu kan man också höra vår lilles hjärtljud med bara öronen och det är så sjukt häftigt. Jag låg häromkvällen med örat tryckt mot magen och bara njöt av hans snabba små slag och ville aldrig sluta. Vågar dock inte somna med varken huvudet eller händer på magen för jag har en så irriterande tendens att rycka till precis när jag somnar. Alla rycker ju till lite när man somnar men asså mina ryck.. dom kan vara brutala! Är så livrädd att jag ska skada han och det vågar jag fan inte riskera.

Nu ska jag återigen ta upp boken om Musks liv och fortsätta låta han inspirera mig till max!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *