Snökaos

Det undgick nog ingen att det blev lite snökaos här i veckan och för oss var det inget undantag. I måndagskväll fick vi dessutom för oss att börja måla om sovrummet för att få lite mer harmoniskt rum där och då fick vi tömma hela rummet och fick därför kaos även inne då vårt hus inte är speciellt stort just nu. Vi kände båda att vi var så less på ett helt vitt rum så vi gjorde om helt och hållet. Vi valde en mörkgrön färg som jag inte kan specificera mer än så. För mig är alla färger olika ljusa eller mörka så dom där mellanfärgerna som typ lattevit och kamelbrun och allt vad det heter försöker jag mig inte ens på.

För att snabba på lite så kan man sammanfatta det med ett par punkter:

  • Mina chelseaboots är förmodligen dom halaste skorna i världen. Vet inte hur många gånger jag glider iväg på mark med ca 1% lutning
  • Vår backe är ingen höjdare när det är snökaos och man inte har en fyrhjulsdriven bil.
  • Vi har tur att man kan parkera ett par hundra meter bort istället.
  • Ovanstående punkt är inte lika kul när man köpt en barnsäng som man ska bära in.
  • Inte heller lika kul när man behöver åka ytterligare en vända direkt efter för att en del saknades.
  • Folk kör som idioter här där vi bor. Hoppas innerligt att folk fattar hur jävla illa det kan gå snart

Lite gnäll där på slutet men det är väl bara så det blir när man ska bli pappa snart. Sånt sket man ju i förut men nu blir jag fan less på folk asså. Fattar att det är kul att köra snabbt men det kan man göra någon annanstans, inte när vägarna är typ 2 meter breda och folk går överallt. Maddafackas!

Var påväg att bli lite krasslig i slutet av förra veckan men var fast besluten att det inte skulle slå ut den här gången så jag vilade totalt från gymmet, åt ganska mycket mer mat än vanligt och idag var jag iväg på gymmet igen. Tror faktiskt jag klarade mig den här gången. Vågar dock inte ropa hej än men imorgon går jag tillbaka till mina smoothies och mina matlådor och fortsätter jakten mot minimalt med kroppsfett. Hade riktigt bra flow så jag tänkte fortsätta med det nu!

Peace! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *