Snöns tajming

Nu får det väl fan sluta snöa?! Självklart är det plus och ”varmt” innan vår bygganmälan var redo att skickas in men sekunden som vi skickade in skiten så blev det minusgrader deluxe. Blir lätt att gjuta plintar och hålla på nu, noot!

Men någonting som ändå är härligt är ju att det är fruktansvärt vackert! Jag älskar snö men tajmingen var lite för ironisk just nu. Det kan snöa tills vi får godkänt på vår anmälan, sen kan det få smälta bort till första helgen.

Idag är det ben på lunchen som är på agendan och sen blir det att fortsätta jobba på fram tills att jag ska möta upp min bättre hälft för en liten dejtmiddag.

Är lite sugen på att köra ett explosivt benpass idag med viktade upphopp blandat med tunga och explosiva reps i övriga övningar. Brukar svida på rätt duktigt. Älskar att fundera ut upplägget innan passet. Har oftast hela passet uppmålat i huvudet innan jag ens kliver in på gymmet. Men känns nån övning skit så byter jag direkt och känns nån annan övning awesome så kör jag på ett tag till på den. Cardio kör jag numera efter kanske 4 pass i veckan ungefär och det är så jävla skönt. Kör bara 20 minuter i brant lutning och svetten brukar vara brutal efteråt. Så najs!

2 thoughts on “Snöns tajming

  1. Du får gärna komma och träna med snöskottning här hemma. Måste kasta upp snön högt och det tar bra på armarna. Benen får också jobba liksom ryggen. Inte behöver man betala för att gå på gym när man kan få allt gratis hemma. Du vet väl att du måste skaffa uthålliga muskler. Man bär barnen i många timmar och försöker få dem att vara lugna om de har kolik. Lilla Mimor blir 3 månader i morgon och väger nog 6 kilo nu. Har haft henne 2 dagar den här veckan + snöskottning för hand och mina armar är slut nu. Hoppas verkligen att vädret blir till er fördel så ni kan få sätta igång!

    1. Det gör jag så gärna! Blir det mer snö så kommer jag förbi och hjälper till 😀

      Ja det kände jag också, man blir trött i armarna även av dom enklaste uppgifterna så jag får nog förbereda mig för mycket mjölksyra. Förhoppningsvis får jag större armar på köpet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *