Sommarhelg och pulverfritt

Årets hittils varmaste helg är förbi och nu är det äääntligen lite sommarfeeling här! Många timmar spenderades i solen och man blir ju som en ny människa direkt. Det är som att man inte behöver lika mycket sömn, man behöver inte lika mycket mat. Man bara kör på ändå liksom. Helt underbart. Såg ut att hålla sig några grader kallare framöver men ändå över 10 så jag är happy happy!

Någonting som inte gått så bra nu dock är redigeringen av min vlogg. Jag skrev att den skulle upp i veckan men den blev givetvis försenad. Den är nästan klar men behöver trixa lite lite till innan jag kan lägga ut den.  Har ju givetvis lyckats med något riktigt irriterande också men det får ni ser mer av i filmen. Håll ut!

Med måndagen igång tänkte jag börja med en ny grej. Jag har tidigare kört koffeinfria veckor då och då för att vänja av mig från det men jag känner nu att koffein är ingenting jag vill skippa med en liten människa på G när som helst men däremot fick jag i helgen en liten utmaning från Angelica som jag blev sugen på. Jag ska köra ”pulverfritt” i en månad (till att börja med) vilket alltså innebär att jag inte ska ta någon PWO eller BCAA eller liknande. Ska bli kul att testa! Jag är sån jävla rutinmänniska på vissa saker så tidigare har jag typ inte kunnat fokusera på träningen om jag inte gjorde min rutin innan träningen exakt som jag alltid gjorde det. Jag var tvungen att knäppa noccon exakt när jag såg Tyresö centrum på min promenad till gymmet. Hade verkligen ett ställe där jag alltid öppnade den och tog mina Agmatine tabletter. Så sjukt. Men så illa kan jag lova att det inte blir av att sluta med mina kosttillskott men det kommer garanterat kännas konstigt. Men det är ju bara en större anledning till att faktiskt göra det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *