Sporadiskt bloggande

Som ni märker är det kanske inte varje dag som det ploppar upp inlägg just nu men jag har lovat mig själv att inte stressa upp mig över att hinna med allt. Jag har miljoner saker jag vill göra varje dag och jag får prioritera bort saker hela tiden och bloggen är en av de saker som glöms bort mitt i allt.Det kommer inlägg när det kommer inlägg helt enkelt!

En av alla saker som blir bortprioriterade är just nu, sjukt nog, träningen. Jag kastar inte bort det helt men mina tidigare 5-6 dagar i veckan a 1.5h finns inte på kartan längre. Nu är det snarare 3-4 gånger i veckan 45-60min ungefär vilket fungerar mycket bättre. Jag skulle vilja börja springa lite också men änsålänge har gångerna kunnat räknas på en hand, och då menar jag inte någon enstaka gång utan ganska exakt noll gånger. Men i helgen kanske det blir av?

Igår blev det ett snabbt ryggpass där jag avslutade med höga reps i utfall upp på en stepupbräda och med tanke på hur dåligt jag kört mina ben på senaste på grund av diverse ondheter här och var så kom mjölksyran omgående. Körde vadpressar efteråt och bara att spänna benen för att sträcka ut vaderna fick hela nedre kroppen att låsa sig. Idag har jag känt hur träningsvärken kommer krypande snabbare och snabbare och jag skulle gissa på att det blir jobbigt att ta sig nerför trapporna mot slutet av dagen. Amazing med andra ord!

Nu -> Time for work!

PS. Vad fan är det för fel på Liberos up and go på natten? Dom läcker konstant men när man kör ”vanliga med spännen” så funkar det alldeles utmärkt? Vi har haft problem med det sen vi började med up and go för flera månader sen så vi kör alltid den andra på natten och varje gång dom är slut eller att man drar på en up and go av bara farten så läcker skiten. Någon annan som märkt det

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *