Tacofredag är obligatoriskt

Visst är tacos på en fredag det absolut bästa sättet att kickstarta helgen? Sen äter man resterna antingen dagen efter eller på söndagen så får man njuta igen. Helt fantastiskt. Man tröttnat ju aldrig heller. Oj oj oj!

Hur tar ni helg på bästa sätt? För min del känns det alltid bäst att gå upp tidigt en fredag, börja jobba vid 06:00 isch så man kan avrunda dagen runt två. Helt fantastiskt skönt. Nu har jag turen att kunna jobba hemifrån så då är det lite lättare. Annars får man gå upp tidigt som fan. Sen direkt till gymmet och köra en riktig genomkörare och sen hem och reap the rewards – TACOS!

Tänkte försöka hålla mina inlägg lite kortare numera. Så har jag tänkt många gånger men ändå sitter jag där med en bok men nu ska jag fan hålla igen här. Så nu knäpper vi upp skumtomten, drar i lurarna i öronen och sätter igång och jobbar så dagen kan gå över till helg. Shoblainx!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *