The Steam Hotel

Igår rullade bilen strax efter lunch mot Västerås där jag och Angelica skulle spendera natten på ”The Steam Hotel” som är ett spahotell som är relativt nyöppnat. Vi har varit nyfikna på det hotellet ett tag och för några veckor sedan överraskade Angelica mig med att boka in det nu innan julen. Vi valde att göra en sån här grej istället för att köpa julklappar till varandra och det var det bästa valet vi gjort tror jag. Herregud vad underbart det var!

Vi förväntade oss egentligen ingenting när vi åkte dit men hade hört gott om det innan så vi såg fram emot det rejält. Att bara få bada lite och sova på hotell är ju helt magiskt bara det. Men hur jävla bra det faktiskt var hade nog ingen av oss väntat oss.

Vi kan börja med århundradets snyggaste hotellrum. Så grym inredning och känslan i rummet var verkligen underbart. Dom har byggt om någon gammal fabrikslokal och hade i vårt rum behållt nån enorm stålpelare mitt i rummet som tillsammans med betongväggen var precis i vår smak. Titta på bilderna nedan så förstår ni vad jag menar. Vi bytte snabbt om och tog oss ner till spa-området där dom hade en varm och skön pool i ett mörkt rum med massa ljus överallt. Där fanns även bastu och lite mer relaxytor om man inte ville bada. Man kunde även gå ut och bada i en liknande pool utomhus som var så sjukt härligt. Vi hängde där ett tag innan vi begav oss upp för att byta om inför middagen. Vi var båda helt sänkta och så galet avslappnade vid det här laget så våra tankar om att efter middagen ta oss upp till skybaren snabbt ändrades till en längtan efter vår sköna säng. Men vidare till maten. En bra restaurang ska inte bara kunna servera god mat, dom ska också vara trevliga och serviceminded. Och där får Streams restaurang 6 av 5. Fan jag är så nöjd med hela den här vistelsen asså. Kommer utan tvekan bo där fler gånger. Lätt ett av de bästa hotellen jag någonsin varit på. Och frukosten behöver vi inte ens nämna. Helt sjukt bra den med. Allt man ville ha!

Åk dit, ni kommer inte ångra er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *