Tour de fräs!

Igår blev det en liten roadtrip för mig och mister Polbring. Vi hoppade in i bilen och gasade upp till Uppsala för att kika på när ett gäng människor försöker sig på nya PB:n. Påvägen dit blev det en pitstop på donken, man måste ju fylla på när det ändå är lördag och allt!

Väl på plats har jag inte tänkt att jag ska vara med och dra PB men som vanligt så finner jag mig själv ändå på något konstigt vis stå framme vid bordet och registrerar vad jag ska köra. För två år sen tog jag PB på 215kg och efter det har jag inte ens rört 200, det har liksom inte ens gått. Inte i närheten. 190 har jag fått upp en gång men det var på håret. Ändå anmälde jag mig på 220kg. Logiskt kan man ju tycka..

 

 

Men det gick fan! Eftersom att jag presterar extremt mycket bättre när jag har publik så lyckades jag sjukt nog dra upp det. Det var exakt samma grej som hände när jag körde mitt bänkpressrekord på fitnessfestivalen. Även det i Tyngres monter framför en massa folk. Borde ha med mig en egen publik varje gång jag går på gymmet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *