Uppe långt innan tuppen

Sjukt nog ställde jag i söndagskväll alarmet klockan 05:00 för att ta mig upp och träna innan vi skulle till barnmorskan. Resten av dagen var fullproppad så det här var enda lediga luckan. Var helt inställd på att det inte skulle finnas en suck att jag kommer orka det där men när klockan ringde så kände jag att det här trots allt kanske kan gå.

Svepte min nya favoritpwo Complete blandat med Nova, en skopa var. Hoppade i kläderna och rullade iväg och fick till ett riktigt monsterpass. 05:00 ringde klockan och 05:06 gick jag ut till bilen. Helt chockad över att jag faktiskt lyckades göra någonting så snabbt. Är oftast sån extrem tidsoptimist så det där händer inte ofta. Jag hann dessutom köra lite cardio innan jag åkte hem igen. Så skön start på dagen!

Längtar sönder tills vi har fixat vårt hemmagym så man kan gå och köra hemma dom gångerna man inte hinner ta sig till ett gym. Det var lite lättare när man kunde gå till gymmet på fem minuter men nu är det 15 minuter enkel bilresa vilket lätt slukar lite tid.

Innan jag avslutar har vi här helgens projekt! Vi kastade ut vår tråkiga duschkabin och satte upp blandaren på väggen istället. Blev extremt mycket bättre. Duscha trångt är verkligen inte roligt men nu kan man både ligga och sitta bekvämt där. Hur najs som helst!

2 thoughts on “Uppe långt innan tuppen

  1. Vad duktig du är som orkar upp så tidigt. Dessutom vad snyggt ni gjort i duschrummet! Hoppas allt är bra hos barnmorskan i dag!

    1. Det var inte lätt men fruktansvärt skönt när man väl kommit iväg 😀 Tack! Blev så mycket skönare, det var inte kul att slå i alla väggar när man ska duscha. Och hos barnmorskan gick allt så bra så, vi fick höra hjärtljuden och mäta magen. Lillen börjar bli stor nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *