Vi byggde en egen sänggavel

Jag lovade ju att visa vad vi hade pysslat med senaste dagarna och här kommer nu svaret – en sänggavel! Vi har byggt den helt från scratch och det blev verkligen sjukt mycket bättre än vad vi trodde. Ska göra en DIY-guide också så den som vill göra någonting liknande kan få se hur vi gjorde. Vi köpte en ny säng för typ hundra år sen och då beslöt vi oss för att sänggaveln kunde vi skita i för att betala närmare 7000 för en kändes fruktansvärt orimligt. Vårt bygge gick på drygt 1500 totalt så det känns mycket bättre. Såhär blev det:

Nu gäller det bara att hålla tummarna för att den passar?

Längtar så oerhört efter att få ställa in den nya sängen och testa hur den passar och framförallt kasta ut den befintliga sängen. Vi har sjukt nog haft sängen ståendes hos pappa i säkert tre månader nu eftersom vi vill slippa ta in den i huset nu när vi ändå ska flytta snart så man ser den stå där och le åt oss när vi kommer förbi. Snart så!

Nu ska vi försöka natta Dante och sen kanske titta på något innan vi somnar. Men den lille fisen är pigg av sig just nu så han vill säkert gnissla lite innan han somnar. Slog mig häromdagen att vi inte sovit en hel natt sen han kom och ändå är man inte trött. Hade jag snittat 5 timmars sömn och jobbat hade jag snabbt kunnat agera statist i The Walking Dead men nu kör man på utan problem. Riktigt sjukt!

Sleep tight people <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *